GROHE ONDUS
aplikacija - Vaš osebni
digitalni profil vode

1 aplikacija - 1 digitalni profil vode: aplikacija GROHE Ondus je vaše orodje za dostop do sorodnih proizvodov GROHE. Aplikacija ponuja nov, priročen in inovativen način za upravljanje z vašo GROHE Blue armaturo za filtrirano pitno vodo.

Vaš dom in pregled vaših GROHE naprav

Ustvarite svoj osebni profil: upravljajte svoje GROHE priključene naprave v eni aplikaciji, ki je preprosta za upravljanje. Upravljajte več hiš in sob.

Opomba: če želite upravljati GROHE Sense in Sense Guard, prenesite novo GROHE Sense aplikacijo.

Več o aplikaciji GROHE Sense

Namestitev naprave

Enostavna namestitev. Aplikacija vas vodi korak za korakom skozi celoten postopek namestitve.

Kadarkoli preverite stanje in prejmite obvestila

Uporabite aplikacijo za spremljanje statusa vodnega filtra in steklenice za CO2, da veste, kdaj jih je potrebno zamenjat. Prejmite informacije, kadar je potrebno zamenjat filter za vodo ali steklenice CO2 ter naročite nadomestne izdelke neposredno preko aplikacije. Aplikacija vas bo prav tako obvestila kdaj je potrebno sprati sistem, če ga nekaj časa niste uporabljali in vas opomnila na zahtevno letno čiščenje.

Daljinski upravljalnik

S pomočjo aplikacije napolnite kozarec ali vrč, z natančno določeno količino vode in izbiro negazirane ali gazirane vode.

Osebna potrošnja vode

Aplikacijo lahko uporabite tudi za spremljanje vaše osebne porabe vode, da varno ohranjate svoje telo hidrirano skozi celoten dan.

Zahtevajte pomoč in podporo

Pridobite podporo direktno v aplikaciji.

Namestite aplikacijo na svoj pametni telefon

Za Android 6.0+ i Apple iOS 10+

PREBERITE VEČ

Vaš zasebni vodi vir - negazirana, srednje gazirana ali gazirana.

Odkrijte GROHE Blue