VARNOSTNI SISTEM ZA VODO ZA VAŠE PODJETJE IN NEPREMIČNINO

Vodenje podjetja ali lastništvo nepremičnine prinašata veliko odgovornost in dolg seznam stvari, za katere morate skrbeti. Zakaj ne bi torej odstranili ene stvari s tega seznama? S pametnim varnostnim sistemom za vodo lahko zaščitite svoje prostore pred uničujočimi učinki škode, ki jo povzroči voda, in investirate v duševni mir.

Škoda, ki jo povzroči voda, in poplava lahko imata ogromne posledice na podjetja. Ne samo stroški poškodovanih zalog, opreme in napeljave, tudi čas, potreben za odpravo škode, ki jo povzroči voda, ki lahko traja nekaj dni ali celo tednov, da se posuši, preden se začnejo popravila. Za najemodajalce lahko pomeni težavo z namestitvijo najemnikov nekam drugam med sanacijo stanovanja. Seveda pa lahko škoda, ki jo povzroči voda, in poplava povzročita tveganje za zdravje in varnost zaposlenih ter strank.

Še huje je, da uhajanje vode in škoda, ki jo povzroči voda, ne upoštevata delovnega časa! Zato bi bilo pametno, da vsak lastnik podjetja ali nepremičnine razmisli o pametnem varnostnem sistemu za vodo, ki lahko hitro opozori na morebitne težave in celo na daljavo izklopi dotok vode, preden se uhajanje vode spremeni v drago komercialno katastrofo

MAJHNA PODJETJA, TRGOVINE, RESTAVRACIJE — NIČ VEČ ZAMUJENIH DELOVNIH DNI ZARADI ŠKODE, KI JO POVZROČI VODA

Ne samo, da uhajanje vode povzroči stroške na nepremičnini in vaši zalogi, temveč tudi za nekaj dni ustavi vaše poslovanje! Z varnostnim sistemom za vodo GROHE se lahko takšnim neprijetnim situacijam izognete tako, da sistem zazna uhajanje vode in samodejno izklopi dotok vode, preden lahko povzroči znatno škodo.

Senzor za vodo GROHE Sense in regulator GROHE Sense Guard sta primerna za poslovna okolja, odvisno od števila kopalnic in kuhinjske opreme.

  • Nepremičnine z omejenim številom sanitarnih naprav: trgovina,
  • manjša pisarna,
  • restavracija,
  • zdravniška ordinacija,
  • in druge podobne enote.

Ena oseba, ki nadzoruje pretok vode, se lahko odloči o izklopih vode brez nadaljnjih negativnih vplivov na poslovanje. Nadzor nad vodnim sistemom se izvaja preko aplikacije za pametne telefone.

Stopite v stik z nami za rešitev, ki ustreza vašim potrebam

GRADBIŠČA — NIČ VEČ ŠKODE, KI JO POVZROČI VODA, ZARADI NAPAK PRI NAMESTITVI

Gradbišče ostane ponoči prazno, prišlo je do napake pri namestitvi cevovodov in vodovodne napeljave in nenadoma voda uhaja nekaj ur, preden jo je mogoče ustaviti. Treba je nadomestiti uničen material, kriti dodatne stroške in pride do zamude v časovnem načrtu gradnje. Z regulatorjem GROHE Sense Guard lahko uhajanje vode zmanjšate s samodejnim izklopom, preden ta povzroči ogromno škodo.

GROHE Sense Guard vsebuje samodejno zaščito v primerih, ko poči cev in pride do prekomernega odtoka vode — pametni regulator vode lahko zazna te dogodke in samodejno izklopi vodo. Naprava zagotavlja to osnovno delovanje tudi brez povezave Wi-Fi, ko je priključena na elektriko in nameščena na vodovodno cev.

Stopite v stik z nami za rešitev, ki ustreza vašim potrebam

LASTNIKI NEPREMIČNIN — ZAŠČITITE VREDNOST SVOJE NEPREMIČNINE Z OMEJITVIJO ŠKODE, KI JO POVZROČI VODA

Ste lastnik poslovne ali stanovanjske nepremičnine? Morda ste jo že opremili z detektorji dima, da bi hitro odkrili vzrok požara in se izognili znatni škodi. Kaj pa če naredite še nekaj več in zaščitite svojo nepremičnino z varnostnim sistemom za vodo? Ko voda uhaja skozi zgradbo več ur ali celo dni, preden se uhajanje odkrije in zaustavi, lahko na zgradbi pusti precejšnje in dolgoročne negativne posledice. Z varnostnim sistemom za vodo GROHE je voda samodejno izklopljena, ko sistem zazna uhajanje vode, preden lahko to povzroči precejšnjo škodo, ki jo povzroči voda.

Prosimo, upoštevajte, da je lahko varnostni sistem za vodo GROHE trenutno nameščen samo na nepremičninah, ki so po velikosti sanitarnih napeljav podobne enodružinski hiši.

Stopite v stik z nami za rešitev, ki ustreza vašim potrebam