VARNOSTNI SISTEM ZA VODO ZA VSAK DOM

LASTNIK STANOVANJA ALI NAJEMNIK?

Ne glede na to, ali ste lastnik stanovanja ali najemnik, vam GROHE ponuja rešitev za povečanje vodne varnosti vašega doma in preprečevanje neželene in drage škode, ki jo povzroči voda.

Naj bodo to uhajanja iz gospodinjskih aparatov, tuša, stranišča ali umivalnika, zmrzal, ki povzroči pok cevi, ali celo težava s sosedovo nepremičnino, kjerkoli uporabljate vodo v svojem domu, je lahko izpostavljeno mesto škodi, ki jo povzroči voda.

Najslabše pri uhajanju vode je, da lahko majhna puščanja ostanejo neopažena več dni, tednov ali celo mesecev, kar povzroči postopno škodo, ki jo povzroči voda, in težave z vlago, preden sploh ugotovite, da je nekaj narobe.

Zato je zaščita vašega doma s sistemom pametnega doma, ki spremlja vašo porabo vode in morebitne spremembe ravni vlažnosti, tako koristen razvoj. S sistemom GROHE Sense in regulatorjem GROHE Sense Guard lahko namestite celoten sistem pametnega doma za vodno varnost, ki vas bo obveščal in zaradi katerega boste imeli nadzor, kadarkoli in kjerkoli.

PAMETNI SENZOR ZA VODO GROHE SENSE — ZAZNAVANJE UHAJANJA VODE DOMA.

GROHE Sense, akumulatorski pametni senzor za vodo, je mogoče prilagodljivo nameščati v sobe in druge prostore v vsakem domu, ne glede na to, ali ste lastnik stanovanja ali najemnik. Če je zaznano uhajanje vode, ste na to samodejno opozorjeni, tako da ga lahko zaustavite, preden pride do škode, ki jo povzroči voda.

Elegantna, minimalna oblika senzorja za vodo Sense pomeni, da se bo nevsiljivo prilegal v katerokoli sobo, kjer lahko pride do puščanja vode — in s kompletom podaljškov celo v težko dostopna mesta. Popoln za kuhinje, kopalnice, kleti ali katerakoli druga mesta, izpostavljena škodi, ki jo povzroči voda.

Preberite več o sistemu GROHE Sense

REGULATOR VODE GROHE SENSE GUARD — NAMESTITEV NA GLAVNO VODOVODNO CEV.

GROHE Sense Guard, pametni regulator vode, ki samodejno izklopi vodo v primeru zaznanega uhajanja vode in spremlja porabo vode, mora biti nameščen na glavno vodovodno cev. Ta pametna naprava za dom je na cev nameščena za vodomerom, zato je potreben dostop do glavne vodovodne cevi.

Priporočamo, da najemniki pred namestitvijo naprave dobijo soglasje od lastnika stanovanja, saj ta namestitev povzroči trajno spremembo na cevovodnem sistemu.

Preberite več o regulatorju GROHE Sense Guard