ZAČNITE VAŠE VODOVARSTVENO POSLOVANJE ZDAJ!

OD POPRAVILA ŠKODE, KI JO POVZROČI VODA, DO VARNOSTNEGA SISTEMA ZA VODO

Popravilo škode, ki jo povzroči voda, je del inštalaterske dejavnosti. To je nujno delo, vendar verjetno ne najbolj prijetno — vpoklic ob vseh urah, v vseh vremenskih razmerah, puščanje drugih delovnih mest za prilaganje nujnim popravilom. Popravilo škode, ki jo povzroči voda, ni preglavica samo za lastnike domov.

Kaj pa, če bi svojim strankam lahko ponudili samodejni sistem za opozarjanje poleg storitev popravljanja? In jim ponudili duševni mir in omejili raven popravila škode, ki jo povzroči voda, ki jo morate opraviti?

Varnostni sistem za vodo GROHE Sense in GROHE Sense Guard je sposoben zaznati težave in uhajanja iz cevi, preden povzročijo večjo škodo, kar vam daje več časa, da se vsi odzovejo. S takimi primeri lahko tudi bolje načrtujete naročila vaših strank in vam ni treba hiteti zaradi toliko nujnih primerov. Manj časa za popravilo škode, ki jo povzroči voda, manj nereda, stresa in preglavic.

ŠKODA, KI JO POVZROČI VODA: TEŽAVA ŠT. 1 V DOMOVIH!

54 % GOSPODINJSTEV DOŽIVI ŠKODO, KI JO POVZROČI VODA.*

Preverite dejstva o škodi, ki jo povzroči voda

VSAK LAHKO NAMESTI GROHE SENSE, PAMETNI SENZOR ZA VODO

Senzor za vodo GROHE Sense je prvi korak pri ustvarjanju varnostnega sistema za vodo za vsak dom. Nakup je tako enostaven kot namestitev. In ko bodo kupci izkusili prednosti vodne varnosti s pomočjo sistema GROHE Sense in aplikacije GROHE, bodo želeli celoten paket za popolno zaščito pred uhajanjem, poplavo in škodo, ki jo povroči voda. In tukaj nastopite vi, inštalater.

Preberite več o sistemu GROHE Sense

SAMO VI LAHKO NAMESTITE GROHE SENSE GUARD, PAMETNI REGULATOR VODE

Ko gre za GROHE Sense Guard, pametni regulator vode, morajo ljudje prositi vas, strokovne inštalaterje, za varno in pravilno namestitev. Zahvaljujoč inovativnemu, pametno zasnovanemu oblikovanju podjetja GROHE, je to delo, ki ga lahko opravite hitro in enostavno.

Preberite več o regulatorju GROHE Sense Guard

USPOSOBITE SE IN POSTANITE STROKOVNJAK ZA VODNO VARNOST!

Vse več potrošnikov se prebuja v prednostih sistemov pametnega doma in tehnologiji. Zato bo usposobljenost za varnostni sistem za vodo GROHE Sense in GROHE Sense Guard dolgoročno pripomoglo k vašemu poslovanju in vam ponudilo dodatno strokovno znanje in nasvete, prav tako pa veščine, ki bodo to podprle.

Želite izvedeti več o izdelkih pametnega doma GROHE? Ali želite pogledati tehnične podrobnosti, zaradi katerih sta GROHE Sense in GROHE Sense Guard edinstven varnostni sistem za škodo, ki jo povzroči voda. Vabimo vas k sodelovanju pri spletnem usposabljanju!

Odkrijte več o tehnologiji GROHE Sense in GROHE Sense Guard s spletnim usposabljanjem!

PRIPELJEMO VAM POTENCIALNE STRANKE, POSKRBITE, DA VAS BODO NAŠLI!

Stranke, ki jih zanima preprečevanje škode, ki jo povzroči voda, in namestitev regulatorja GROHE Sense Guard, so v spletnem iskalniku inštalaterjev in tudi neposredno iz aplikacije GROHE Sense napotene k strokovnjakom za vodno varnost. Ste vidni potencialnim strankam v svojem območju? Preverite sami!

Prikaz strokovnjakov za vodno varnost

Bodite obveščeni o najnovejših novicah podjetja GROHE

PREBERITE VEČ

Pametni senzor za vodo.

Odkrijte GROHE Sense

Inteligentni skrbnik vašega doma.

Odkrijte GROHE Sense Guard

Osebna aplikacija za upravljanje vode.

Odkrijte GROHE Sense app

* Vir: The ConsumerView, Januar 2017, Quantitative Assessment Europe.