MADE TO MATCH IN FORM AND FUNCTION INTRODUCING GROHE KITCHEN SINKS

PREDSTAVLJAMO GROHE KUHINJSKA POMIVALNA KORITA

Polnite lonce, pripravljate zelenjavo, pomivate po obilnem obroku. Vaše kuhinjsko korito je prostor, kjer se boste ustavili neštetokrat na dan. Zakaj torej ne bi izbrali pomivalnega korita, ki presega vaše potrebe glede kakovosti, dizajna in funkcij?

Kuhinjska korita GROHE so zasnovana za vsako shemo kuhinje z vrsto inovativnih, sodobnih dizajnov, ki so popolni za vaš prostor. Našli boste kompaktne modele z integriranimi odcejalniki, velika dvojna korita za primere, ko potrebujete več prostora, in elegantna vgradna korita, ki so poravnana z vašim delovnim pultom. S standardnimi značilnostmi, kot so sistem GROHE QuickFix in obrnljiva oblikovanja, je lahko vaše novo korito GROHE brez težav in skrbi nameščeno v nekaj minutah. Prav tako sta na voljo protihrupna izolacija GROHE Whisper in samodejni odtok, zaradi katerega vam nikoli več ne bo treba potopiti roke v umazano vodo. S kuhinjskim koritom GROHE boste opazili razliko, saj boste ob vsaki uporabi imeli manj dela.

Odkrijte GROHE kuhinjska pomivalna korita

Najboljša blagovna znamka kuhinjskih sistemov – GROHE nudi vse

GROHE kot najboljša kuhinjska blagovna znamka nudi vse – z našimi kuhinjskimi pipami, vodnimi sistemi, pomivalnimi koriti, dodatki in sistemi za odtok lahko preprosto ustvarite inovativno, udobno in praktično kuhinjo.

Kakovost, ki jo lahko vidite in občutite

Naša kakovost je brez primere – patentirana površinska tehnologija olajša čiščenje, visokokakovostno nerjavno jeklo pa zagotovi trajnost in vzdržljivost.

Paketi pomivalnih korit GROHE – paket „vse v enem“

Z našimi paketi je nakupovanje pomivalnih korit še lažje – štirje modeli korit so na voljo skupaj z modeli pip, kar brez truda zagotovi ustrezen videz in popolno zmogljivost.

Popoln portfelj v vseh cenovnih razredih

Prava izbira za vsako kuhinjo – naš izbor pomivalnih korit zajema vsak slog, velikost in ceno, tako da boste zagotovo našli popoln model za vas.

GROHE zbirka kompozitnih pomivalnih korit

Popoln pregled proizvoda

Poiščite svoje popolno pomivalno korito z GROHE. GROHE K serija pomivalnih korit ponuja izbiro številnih velikosti in stilov za vsako vrsto kuhinje. Izberite pomivalno korito z 1, 1.5 ali 2 koritom. GROHE ponuje številne možne oblike pomivalnih korit.

Odkrijte vse proizvode

Lastnosti proizvodov

Prepričani smo, da vam bodo všeč posebne značilnosti, ki jih ponujamo, od GROHE Whisper, ki zmanjšuje hrup do avtomatskega sestava za odpadke, kar pomeni, da vam nikoli več ne bo treba potiskati roke v umazano vodo. Z GROHE pomivalnimi koriti boste opazili razliko ob vsakem pranju.

Odkrijte vse lastnosti

Complete Product Overview

Poiščite svoje popolno kuhinjsko korito pri podjetju GROHE. Serija K pomivalnih korit GROHE ima velikosti in sloge za vsako vrsto kuhinje. Izbirajte med koriti z eno posodo, eno posodo in pol ali dvema posodama. Izberite vgradno ali podpultno korito. Dokončajte prostor s koritom z našimi uporabnimi dodatki. Pomivalna korita GROHE nudijo veliko trpežnih možnosti oblikovanja.

Discover all Products

PRODUCT FEATURES

We are confident that you will love the special features on offer, from the noise-reducing GROHE Whisper insulation to the automatic waste that means never plunging your hand into dirty water again. With a sink from GROHE you’ll notice the difference, making every time you use your sink less of a chore.

Discover all Features