<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE Blue Pure

Čisti užitek.

GROHE Blue Pure je alternativna rešitev za ljudi, ki imajo raje naraven okus negazirane vode. Z uporabo edinstvene tehnologije filtriranja, GROHE Blue pretvori navadno vodo iz pipe v svežo vodo in odstranjuje vse snovi, ki lahko poslabšajo njen okus. Površina v kromirani barvi Grohe StarLight, armatura ima ločene notranje vodne poti - eno za fitrirano vodo in drugo za nefiltrirano vodo. To pomeni, da ljudjem, ki imajo raje ambijentalno, negazirano vodo brez karbonacije, ni treba zamuditi odličnega okusa vode iz sistema GROHE Blue. Filter vložek GROHE Blue lahko očisti do 3000 litrov vode in ga lahko zamenjate v nekaj korakih. Zagotavlja čist, osvežujoč okus brez slabega vonja in naknadnega okusa po kloru.

IZKUŠNJE

Osvežujoče preprosto

Osvežujoče preprosto

Edinstveni sistemi za vodo GROHE Blue Pure zagotavljajo svež, odličen okus filtrirane vode iz vaše kuhinjske armature kadarkoli želite - 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Časovnik filtra vam pokaže, ko je potrebno vodni filter zamenjati po 1 letu uporabe. Nadomestni filter lahko kupite v spletni trgovini GROHE.

Ravnanje in notranje vodne poti

Ravnanje in notranje vodne poti

Dve ločeni notranji vodni poti - ena za filtrirano vodo in druga za nefiltrirano vodo - in inovativni perlator zagotavljajo, da ko je voda filtrirana, nikoli ne pride v stik s čimerkoli, kar bi lahko pokvarilo njen okus.

GROHE Blue & BWT

GROHE Blue & BWT

Najdragocenejši vir v najsigurnejših rokah

Voda ni le najdragocenejši vir na svetu, temveč tudi osnova vseh živih bitij. GROHE in BWT, vodilni evropski vodni strokovnjaki, predstavljajo varnost, higieno in najvišje standarde kakovosti. Združili smo strokovno znanje naših dveh podjetij, da bi zagotovili popolnoma nove izkušnje z vodo.

VSAK GROHE BLUE PURE VSEBUJE

Your ideal spout

Vaš idealen izliv

Activated carbon filter

Filter z aktivnim ogljem

Filterhead

Glava filtra