GROHE TERMOSTAT SISTEMI

Za vse družinske člane, za vse želje in potrebe, vam naši termostati in tuš sistemi nudijo popolno udobje, maksimalno varnost, ekološko porabo ter prihranek. Kot merilo pri izdelavi GROHE termostatov smo uporabili najbolj občutljiv termometer – vašo kožo. Revolucionarni termostati iz naše ponudbe so ustvarjeni, da bi vam nudili absoluten užitek tuširanja, brez neprijetnih presenečenj in naglih sprememb temperature. Za vse želje in potrebe, ena rešitev – GROHE termostati in tuš sistemi.

VARNOST

Nagle spremembe temperature vode pri tuširanju, so spremembe, ki jih nihče, prav nihče v vaši družini ne mara. GROHE termostat s svojim sistemom poskrbi da se to ne zgodi, ker omogoča konstantno mešanje tople in hladne vode na temperaturi po vašem izboru. V vsakem trenutku lahko ustavite vodo (npr.da bi našamponirali lase) in jo ponovno spustite – voda bo ostala iste, optimalne temperature. Razen tega, imajo naši sistemi ohišje, ki se ne segreva in tako ne obstaja nevarnost za opekline, tudi za tiste najbolj radovedne družinske člane in njihove majhne prstke.

PRIHRANEK

Prihranek vode in energije sta eni od najpomembnejših tem s katerimi se danes vsi srečujemo. Kako svoje gospodinjstvo spremeniti v bolj ekološko odgovorno? Kar se tiče kopalnice, tukaj GROHE termostati nudijo rešitev. Glede na to, da lahko temperaturo vnaprej določite, ne boste porabljali vode za nastavljanje temperature med tuširanjem. Tukaj je tudi gumb za pavziranje, ki vam omogoča premor, kar preprečuje nepotrebno porabo vode - npr. pri nanašanju šampona. Za največji prihranek izberite opcije naših termostatov, ki imajo Eco button, ki zmanjša porabo vode tudi do 50%.

INOVATIVNOST

Prvorazredne tehnološke rešitve in izvedba iz materiala najvišje kakovosti, jamčijo trajnost GROHE termostata. Z željo po vaši varnosti in udobnosti med tuširanjem, imajo naši termostati vgrajeno revolucionarno rešitev: GROHE TurboStat, ki omogoča konstantno temperaturo in hitro reakcijo pri spremembi pritiska vode. Tukaj je tudi GROHE CoolTouch, ki preprečuje segrevanje ohišja, kot tudi GROHE SmartControl, ki na eleganten in intuitiven način omogoča izbiro in natančnost pri določanju volumna, jakosti curka in temperaturi vode.