Concealed Showers

PODOMETNE PRHE

SKRITE PREDNOSTI PODOMETNE TEHNOLOGIJE

Prostor je dragocen in ga pogosto primanjkuje. Podometne inštalacije nudijo več prostora pod prho, ne da bi pri tem ogrozile uporabnost ali udobje. Ponujajo tudi dodatne prednosti pri uporabi: čiščenje postane hitrejše in priročnejše. Podometna tehnologija: vsebuje več za vas. Naš sistem GROHE Rapido SmartBox je s svojimi univerzalnimi rešitvami odgovor za vse. Še nikoli prej ni podometni del podjetja GROHE ponudil toliko različnih možnosti in toliko prilagodljivosti ter svobode. In s sistemom GROHE Rapido SmartBox lahko škatlo namestite zdaj, za ploščo pa se odločite kasneje.

ČISTI MINIMALIZEM: GROHTHERM SMARTCONTROL & RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Ko si lahko privoščite načrtovanje prhe na novo, je Grohtherm SmartControl v kombinaciji z Rainshower SmartActive 310 čudovita možnost. Grohtherm SmartControl s svojo podometno namestitvijo in nadvse tanko zasnovo ponuja več prostora pod prho in urejen, čist videz. Ponuja tudi dodatne prednosti pri uporabi: čiščenje je hitrejše in priročnejše. Z Rainshower SmartActive 310 postane prhanje užitek, ki se ga veselimo vsak dan, zahvaljujoč velikodušnim razmerjem glave prhe in dvema različnima vzorcema pršenja, ki omogočajo izbiro med mehkim in pomirjujočim pršenjem GROHE PureRain in novim stimulativnim GROHE ActiveRain – ali kombinacijo obeh.

POPOLN ZAKLJUČEK ZA VSAKO OBLIKO OD OKROGLE DO KVADRATNE

IZPERI ŠAMPON IZPERI STRES

Izberite med nežnim poletnim dežjem in nalivom – s pritiskom na gumb. Osrednje pršenje GROHE ActiveRain daje močan vzorec pršenja, ki hitro in učinkovito izpere vsako sled šampona in spodbudi vaše lasišče ter daje osvežujoč občutek drhtenja. Ali pa preklopite na pršenje GROHE PureRain in se sprostite pod mehko, osvežujočo dežno prho.

Zasnova Grohtherm SmartControl presega namen, namenjen samo uporabnosti. Njegov vitek in izboljšan videz se lepo prilega vsaki kopalnici. 10 mm tanke stenske plošče naredijo komplete Grohtherm SmartControl tako elegantne kot tudi priročne za prihranek prostora.

Okrogla, kvadratna ali kockasta?

Okrogla, kvadratna ali kockasta?

Okrogla, kvadratna ali kockasta?

NAŠI DVOROČNI TERMOSTATI TAKOJ JIH BOSTE VZLJUBILI

Naši dvoročni termostati so zasnovani in izdelani za večje udobje, priročnost in prostornost. Izredno ozke plošče s širino le 10 mm in tanka oblika kontrolnikov zagotavljajo, da celotni izstopajoči del meri le 43 mm. Vsi naši dvoročni termostati ponujajo to kombinacijo dobrega videza in dodatnega prostora.

PREKLAPLJANJE MED PRŠENJI? TO LAHKO NAREDITE Z ZAPRTIMI OČMI

Naši novi termostati s konvencionalnim delovanjem so zasnovani tako, da so čim bolj prijazni uporabnikom in intuitivni.

Ročno prho odprete tako, da zgornji nadzorni gumb nekoliko zasukate v levo. Za povečanje pretoka vode in pridobitev močnejšega pršenja preprosto vrtite gumb še naprej v levo. Za preklop na nadglavno prho obrnite nadzorni gumb v desno. Za povečanje količine vode še naprej vrtite gumb v desno. Na voljo tudi kot 1-funkcijski model za upravljanje enojne prhe ali 2-funkcijski model za prho in polnilo za kad.

Odkrijte Rainshower SmartControl 360

Tri stopnje nadzora

Tri stopnje nadzora

Tri stopnje nadzora

UPRAVLJAVEC ODLIČNOSTI NAŠE ENOROČNE ARMATURE

Naši enoročni mešalniki delujejo izjemno, nudijo udoben in intuitiven nadzor. Enoročne armature GROHE so zasnovane za uporabnost in eleganten izboljšan videz: same plošče so debele le 10 mm. Izstopajoči del samodejnega dvosmernega preklopnika meri le 43 mm ne glede na globino podometne namestitve.

NAŠA ARMATURA S 3-SMERNIM PREKLOPNIKOM – NAJ BO PO VAŠE

Lepa in izboljšana oblika zagotavlja nastavitev za naše enoročne armature. Toda trosmerni preklopnik izstopa zaradi popolne elegance funkcije*. Zgornji ročaj ima tri položaje. Z vrtenjem lahko izberete, na primer, med močnim curkom, sproščujočo dežno prho in ročno prho. Ali med nadglavno prho, ročno prho in polnilom za kad. Spodnji ročaj nudi udoben nadzor temperature – obrnite na levo za toplo vodo in na desno za hladno – medtem ko dvig ročaja nadzoruje količino vode.

Odkrijte Rainshower SmartControl 360