NADOMETNI SISTEM ZA PRHANJE

VAŠA BLIŽNJICA OD NAČRTOVANJA DO UŽIVANJA

Nadometne prhe podjetja GROHE vam omogočajo uresničenje svojih načrtov lažje, kot mislite, da je to mogoče. Od načrtovanja do uživanja je lahko tako preprost korak.

Termostati GROHE s tehnologijo TurboStat so v središču vseh naših kompletov za prho. Zagotavlja pravilno temperaturo prhe v delčku sekunde in jo ohranja nespremenjeno – zagotavlja razkošno prhanje pri popolno nadzorovani temperaturi. Termostatske kopalniške armature GROHE so opremljene z gumbom SafeStop, ki je nastavljen na 38°, in tako preprečuje, da bi otroci nenamerno povišali temperaturo. Ergonomsko oblikovani ročaji nudijo vedno dober oprijem, tudi z mokrimi ali namiljenimi rokami. Preklop med ročno ali nadglavno prho je s funkcijo Aquadimmer ali tehnologijo SmartControl preprost.

NADOMETNI RAINSHOWER SMARTCONTROL
VSE BO RAZKRITO

Če načrtujete novo kopalnico ali prenovo, je nadometni GROHE SmartControl idealna rešitev. Sistem za prhanje GROHE Rainshower SmartControl, nameščen na steni, omogoča enostavno namestitev – vendar je rezultat toliko bolj osupljiv.

Na voljo v dveh različnih različicah, DUO s tremi gumbi SmartControl, dvema curkoma nadglavne prhe plus ročne prhe in MONO z dvema gumboma SmartControl, enim pršenjem nadglavne prhe in ročne prhe, oblika nadometnega GROHE SmartControl-a vključuje vgrajeno polico, ki ponuja prostor za šampon in gel za prhanje. Številne lastnosti GROHE SmartControl-a – od intuitivne uporabe gumbov SmartControl, popolnega nadzora količine in temperature do izbire zaključka za glave prhe – zagotavljajo več užitka pod prho.

Odkrijte Rainshower SmartControl 360

Naše nadglavne prhe Rainshower 360 vam omogočajo izbiro različnih pršenj: od čudovito osvežilnega pršenja GROHE PureRain do poživljajočega pršenja Bokoma in masažnih pršenj.

Nadometni GROHE SmartControl je zasnovan tako, da v vaši kopalnici nekaj sporoča in združuje intuitiven nadzor z vrhunskim užitkom pri prhanju. Z vrtenjem gumba lahko izberete ravno pravo količino in popolno temperaturo. In s pritiskom na gumb lahko izberete pršenja, v katerih želite uživati, da ustvarite svojo individualno doživetje prhanja.

Euphoria SMARTCONTROL
LE KORAK VAS LOČI OD OSUPLJIVEGA DOŽIVETJA PRHANJA

Ne glede na to, ali iščete eleganten dizajn ali uporabnost – ali morda le vrhunski nadzor: sistemi za prhanje GROHE Euphoria SmartControl?shower imajo vse.

Lepa široka glava prhe Rainshower 310 SmartActive v sijočem kromu združuje močan curek z mehkim, osvežilnim pršenjem. Ročna prha se lahko postavi posamezno na katero koli višino, zahvaljujoč popolnoma nastavljivemu držalu za prho: popolno za prhanje, ne da bi si zmočili lase.

Grohtherm SmartControl daje s svojim intuitivnim delovanjem »pritisni, obrni, oprhaj se« popoln nadzor. To omogoča preprosto preklapljanje med dvema različnima načinoma pršenja in ročno prho – ali pa izberite dva naenkrat, če vam je ljubše.

Odkrijte Grohtherm SmartControl

Veliko smo razmišljali o našem novem sistemu za prhanje GROHE Euphoria SmartControl: rezultat je vrsta funkcij, zaradi katerih je Euphoria bolj priročna in prijetnejša za uporabo. Držalo za prho ima vrtljivo funkcijo, ki omogoča vrtenje glave prhe za 180° za dosego popolnega kota. Popolnoma nastavljivo držalo za prho omogoča, da se ročna prha postavi posamezno na popolni višini. Elegantno ohišje Grohtherm SmartControl smo naredili manjše in bolj kompaktno, da nudi več prostora pod prho. In ker si želimo, da bi čim prej uživali pod prho, smo pripravili GROHE QuickFix. Ta omogoča spreminjanje položaja zgornjega nosilca med namestitvijo konzole za prho. Prednost: zgornji nosilec je mogoče enostavno in hitro namestiti zaradi uporabe obstoječih izvrtanih lukenj.

EUPHORIA 260
VSE OD SPROŠČANJA DO POŽIVLJANJA

Euphoria 260 si zasluži svoje ime vedno, ko stopite pod prho. V sredini svetleče kromirane plošče prhe je poseben gumb. Ta vam omogoča izbiranje med različnimi območji pršenja s prilagajanjem širine pršenja in moči pretoka vode. Območje 1 prinaša osredotočen curek za poživljajočo prho, popoln za izpiranje napetosti – in šampona. Območje 2 ponuja najboljše iz obeh svetov – širše pršenje, ki nudi močan, vendar sproščujoč učinek. Območje 3 je najširše pršenje – za popolno pokritost telesa in mehak osvežujoč učinek prhanja.

OD L DO XXL IN SPET NAZAJ

Trije načini uživanja pri prhi na dosegu roke. Z obračanjem gumba oblikujte enega v drugega. Z nenehnim vrtenjem gumba lahko uživate v močnem pršenju Jet, ki mu sledi širše pršenje SmartRain za energijski, a sproščujoč učinek, in naprej do popolnega pršenja obraza Rain za občutek mehkega poletnega dežja. Nadaljujte z obračanjem, da ponovno potujete skozi vse tri načine.

TEMPESTA 250
PREPROSTO ODLIČEN OBČUTEK PRI PRHANJU

Elegantna bleščeča glava prhe in cilindrični profil naredijo Tempesto Cosmopolitan 210 za popolno izbiro za moderne, skrbno zasnovane kopalnice. Tempesta Cosmopolitan 210, sistem za prhanje, ki ga je mogoče preprosto namestiti, ponuja vse prednosti tehnologije GROHE. Glavo in držalo prhe je mogoče zasukati, da se ustvari popoln kot. Konzola za prho ima notranji WaterGuide, tehnologija termostata GROHE TurboStat pa pomeni, da si lahko privoščite razkošno prho, ki vedno ostane na izbrani temperaturi.

PREKRITO S ČISTIM KROMOM

Elegantna in bleščeča, Tempesta 210 pritegne oko s svojo minimalistično obliko in čudovito kromirano površino. Lesketajoča kromirana površina in igra vodnih kapljic ustvarjata osupljiv učinek za še večji užitek pri prhanju.

Odkrijte Tempesta Shower System

GROHTHERM 2000 - 100 % GROHE COOLTOUCH, NAPREDNA ERGONOMIJA & POLIČKA EASYREACH

Elegantna oblika Grohtherm 2000 zagotavlja dopolnitev kakršne koli zasnove kopalnice. Doživite lepoto pršenja XL WaterFall iz našega nadometnega termostata za kad/prho. Uživajte v priročnosti poličke za prho GROHE EasyReach z integriranim prostorom za shranjevanje šampona ali mila, ki se z lahkoto očisti. Trdno kovinsko ohišje Grohtherm 2000 ostaja s 100 % GROHE CoolTouch-om vedno hladno in varno. Z GROHE TurboStat-om boste vedno uživali v svoji popolni temperaturi vode, ne glede na nihanja vodnega tlaka. Grohtherm 2000 je na voljo kot klasični nadometni termostat za prho in kot različica s prostorom za shranjevanje GROHE EasyReach.

Odkrijte Grohtherm 2000

GROHTHERM 1000 - GROHE COOLTOUCH, VRHUNSKO UDOBJE

Uživajte v osvežujočem prhanju bolj kot kdaj koli prej. Grohtherm 1000 ponuja s sodobnim dizajnom kompaktno ohišje GROHE CoolTouch, ergonomsko oblikovane kovinske ročaje, tehnologijo GROHE TurboStat in ekološke funkcije za varčevanje z vodo.

Odkrijte Grohtherm 1000

GROHTHERM 800 - VARNO IN ERGONOMSKO

Izkusite prednosti termostatsko vodene prhe po privlačni ceni. Grohtherm 800 z lesketajočo kromirano površino GROHE StarLight ima prednosti tehnologije GROHE TurboStat, ki zagotavlja razkošno prhanje pri nespremenljivi temperaturi. Gumb SafeStop, nastavljen na 38 °C, otrokom preprečuje zvišanje temperature, medtem ko varčevalni gumb EcoButton omogoča zmanjšanje porabe vode. Ergonomsko oblikovani ročaji nudijo vedno dober oprijem, tudi z mokrimi ali namiljenimi rokami. Grohtherm 800 je na voljo kot nadometni termostat za prho ali kad.

Odkrijte Grohtherm 800

GROHE SMARTCONTROL

ZDAJ STE VI NA VRSTI