GROHE Blue Home

GROHE Blue Home – Priročnost po novem

Kaj bi lahko bilo preprostejše – in priročnejše – od tega, da si pitno vodo natočite kar iz pipe? Tako si mi predstavljamo dostavo na dom.

Poenostavite si življenje

Samo pomislite, koliko truda vložite v to, da je pri vas doma stalno na voljo ustekleničena voda. Stojite v vrstah, da jo kupite, tovorite zaboje in plastenke domov (mimogrede, kako kaj vaš hrbet?). Nato je čas, da prazne plastenke odnesete nazaj in ponovite vse od začetka.

Čas je dragocen

Zdaj lahko prihranite tiste dragocene minute, ki jih zapravite za vožnjo do supermarketov, iskanje parkirnih prostorov in vračanje plastenk. GROHE Blue Home vam zagotavlja manj nejevolje in več prostega časa.

Naredite več prostora

Prostor: vsi bi ga radi imeli več. V hladilniku pa ga še posebej primanjkuje. Poskušajte spraviti vanj dovolj plastenk vode, da jih bo dovolj za celo družino za konec tedna. Še dobro, da vam sistem GROHE Blue Home dostavi ohlajeno vodo, kadarkoli jo potrebujete.

Comfort GROHE Blue

S SISTEMOM GROHE BLUE HOME PRIHRANITE VEČ

REŠUJEMO PLANET, <br>KOZAREC ZA KOZARCEM

Ste vedeli, da je za proizvodnjo enega samega litra ustekleničene vode potrebnih neverjetnih sedem litrov vode? Da niti ne omenjamo emisij CO2. Ko izberete GROHE Blue Home, se zmanjšajo za velikanskih 61 % v primerjavi z ustekleničeno vodo.

NAJBOLJŠA EMBALAŽA ZA VODO: EMBALAŽA, KI JE SPLOH NI

Čeprav se morda zdi očitno, problem praktično neuničljivih plastenk v svetu, ki se počasi utaplja v morju plastike, postaja bolj pereč kot kdajkoli. GROHE Blue Home ima rešitev: neustekleničeno vodo.

SAVE IN THE LONG RUN. AND IN THE SHORT.

GROHE Blue Home is an investment in more ways than one. When you look at the costs of providing quality drinking water for your family and friends 365 days a year, you’ll see how quickly you start to save in comparison to bottled water.

Prikličite več zdravja v svoje življenje

Koliko je dovolj? Strokovnjaki priporočajo, da spijemo vsaj dva litra vode na dan. S sistemom GROHE Blue Home pa si je mogoče tako preprosto in z užitkom natočiti kozarec osvežujoče vode, da se veliko ljudi vrne po več kot toliko. Če izberete še filter za magnezij, pa lahko svoji prehrani dodate več tega pomembnega minerala. Dva litra vode iz sistema GROHE Blue Home vsebujeta toliko magnezija kot štiri jabolka.

Zagotovilo za dober okus

Če radi pijete čaj in kavo, ju boste odslej imeli še raje. Negazirana voda iz sistema GROHE Blue Home poudari najboljše v vaših najljubših toplih napitkih. Poleg tega se zaradi čistosti filtrirane vode arome lahko popolnoma razvijejo – za nepozabno café crema.

Find a showroom near you

Odkrijte vse lastnosti sistema GROHE Blue Home

Descoperiți funcțiile

Za GROHE Blue Home je prostor v vsaki kuhinji

Aflați mai multe
Brochure

View our GROHE Blue Home brochure now

Prevzemi zdaj