DOBRODOŠLI PRI VESELJU DO PRHANJA

DOBRODOŠLI PRI VESELJU DO PRHANJA

Uporabite vse fizikalne lastnosti vode, da ustvarite svojo edinstveno izkušnjo prhanja. Veliki ali zelo veliki, nameščeni na strop ali steno, prhe in termostati GROHE so na voljo v vseh oblikah, slogih in velikostih – vsi so zasnovani z mislijo na vaše zadovoljstvo in uživanje.

TEHNOLOGIJA TERMOSTATOV GROHE
MOTOR ZA POPOLNO PRHO

Kot merilo pri izdelavi prh in termostatov GROHE smo uporabili najobčutljivejši termometer – vašo kožo. Revolucionarni termostati iz naše ponudbe prh in termostatov zagotavljajo, da se bo topla in hladna voda dotaknila vaše kože v točno takšnem razmerju, kot želite. GROHE TurboStat je revolucionarna tehnična lastnost – zagotavlja pravilno temperaturo vode v nekaj sekundah in jo ohranja nespremenjeno ves čas prhanja.

GROHE SMARTCONTROL
ZMOGLJIVO PRHANJE ZA UŽITEK, KI JE POPOLNOMA POD VAŠIM NADZOROM

GROHE SmartControl je inovativni nadzor nad prho, ki vam omogoča enostavno nastavitev količine in temperature ter izbiro želenega pršenja in preklapljanje med nadglavno in ročno prho. Preprosto zavrtite ročico GROHE ProGrip za povečanje količine – od varčnega pretoka Eco do popolnega Full Flow – in jo obrnite navzdol za zmanjšanje količine. Pritisnite, če želite zaustaviti vodo. SmartControl vam omogoča celo, da za naslednjo uporabo shranite svoje nastavitve.

Pritisnite gumb za začetek prhanja.

Obrnite ročico za postopno prilagoditev količine vode od varčnega pretoka Eco do popolnega Full Flow.

Ponovno pritisnite za prekinitev ali zaustavitev prhanja. Ob naslednjem prhanju ostane vaša želena količina vode enaka.

PRŠENJA PRH GROHE – POŽIVITEV ALI SPROSTITEV?

Naš edinstven dizajn razdeli enako količino vode v vsako šobo, kar povzroči enakomerno pršenje. Torej kateri koli vzorec ustreza vašemu razpoloženju – Rain (dež), SmartRain (rahel dež), Jet (curek) ali Massage (masaža) – vam bo zagotovo nudil navdušujočo izkušnjo. Pršenji TrioMassage in ActiveRain sta le zadnja primera tehnološke inovacije GROHE DreamSpray.

RAIN SPRAY

PRŠENJE
RAIN (dež)

Široko in razkošno – mehak, nežen vzorec za pomiritev kože. Pršenje oponaša topel poletni dež in zagotavlja popolno in enakomerno pokritost.

SMARTRAIN SPRAY

PRŠENJE
SMARTRAIN (rahel dež)

Vse lastnosti in prednosti našega pristnega pršenja Rain (dež), vendar z zmanjšanim pretokom. Pameten vzorec, ki porabi manj vode za popolno uživanje v prhanju.

ACTIVERAIN SPRAY

PRŠENJE
ACTIVERAIN (močnejši dež)

Inovativno pršenje za sprostitev napetih mišic ali izpiranje šampona z las.

TRIOMASSAGE SPRAY

PRŠENJE
TRIOMASSAGE (trojna masaža)

Kombinacija priznanega pršenja Bokoma in dveh masažnih pršenj vam omogoča masažo glave in ramen v enem kombiniranem pršenju.

Concealed showers

PODOMETNE
PRHE

Odkrijte tehnologijo podometnih sistemov za prhanje.

Podometne prhe
Izberite spa prhe

Exposed showers

NADOMETNE
PRHE

Visoka zmogljivost in enostavna namestitev.

Nadometne prhe
Complete shower portfolio

CELOTEN ASORTIMAN PRH

Brskajte po celotni ponudbi prh podjetja GROHE.

Oglejte si celotno ponudbo